[Etusivu] [Sisällysluettelo] [Hakemisto]
[Ylempi pääsivu] [Edellinen sivu] [Seuraava sivu]


Verkkoversiosta

Tämä "Matematiikan propedeuttinen kurssi" perustuu samannimiseen kurssikirjaan, joka on tarkoitettu Matematiikan propedeuttisen kurssin opiskeluun. Painetun kirjan myynti: Jyväskylän yliopiston taloustieteiden tiedekunta, osastosihteeri Raija Siltanen (puh. 014 2602942, s-posti: siltanen@econ.jyu.fi), opiskelijahinta 11,81 euroa (1.1.2006).

Matemaattiset merkinnät ja kaavat näkyvät verkkoversiossa kuvina ja niiden koko ei muutu esimerkiksi tekstin kokoa muutettaessa selaimessa, mutta näkyvät kyllä isompina, jos näytön tarkkuutta vähennetään. Kaavoissa olevat tekstit ovat yleensä 14 pisteen kokoa, joten yhteensopivuuden kannalta selaimen käyttämä tekstikokokin on hyvä säätää samankokoiseksi. Taulukoiden muotoa ja sijoittumista on jouduttu muuttamaan verkkoversioon, mutta niiden sisältöön ei ole tehty muutoksia.

Tämän verkkoversion sivutus on Sisällysluettelo-sivulla listattu. Siitä saa yleiskuvan koko kirjan jaottelusta. Jaotus on lukujen ja pykälien osalta sama kuin painetussa kirjassa, mutta poikkeaa alapykälien osalta siitä. Selattavuuden helpottamiseksi kirjan pykäliä on nimittäin pilkottu useampiin alapykäliin. Tästä syystä verkkoversion lauseiden, kuvien ym. numeroinnitkin saattavat erota kirjan numeroinneista. Huomaa, että kaikkien sivujen yläosassa on navigointilinkki sekä sisällysluetteloon että hakemistoon.

Tekijänoikeudet: Kaija Häkkinen ja Jyväskylän yliopisto. Verkkokirjaa voi vapaasti käyttää opiskeluun. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin tai opetusmateriaalina ilman lupaa on kielletty.

 


[Ylempi pääsivu] [Edellinen sivu] [Seuraava sivu]